Ma 2021. december 6. (hétfő) Miklós, Csinszka napja van.
akadalymentes
Hírek


Felhívás a Vasvári Pál utca lakóinak

2013. június 17.
Megtekintve 1417 alkalommal

Ezúton hívjuk fel a Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy Derecske város belterületén a csapadékvíz-elvezető csatorna építése a Vasvári Pál utcai szakaszon előreláthatólag 2013. június 26-án megkezdődik.

Mivel az építési nyomvonalon minden kapubejáró felbontásra kerül, így a munkavégzés idejére kérjük azokat szabadon hagyni.
Az építési munkálatok befejezésével az ingatlanok előtti közterület és a kapubejárók az engedélyezett kiviteli terveknek, a kapubejárók burkolatai az eredeti állapotuknak megfelelően kerülnek helyreállításra.

Kérjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a közterületet a kivitelezés során, teljes szélességben szabadon hagyni szíveskedjenek!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a kivitelezéssel kapcsolatban felmerülő észrevételeiket, problémáikat a kivitelező képviselőjénél az alábbi elérhetőségen tehetik meg:

Sápi Csaba 06/30-938-77-29

Tájékoztatjuk továbbá a Tisztelt Lakosságot, hogy a kivitelezés megkezdése előtt az utcában 2013. június 24-én 18.00 órakor lakossági fórumot tartunk, ahol lehetőség nyílik a tervek megtekintésére is! A Lakossági fórum helye a Vasvári Pál és Szél utca sarok.

A kivitelezés alatt felmerülő közlekedési nehézségek miatt ezúton türelmüket és megértésüket kérjük!

Derecske, 2013. június
Korábbi híreink:
  2013. április 19. - Belvízrendezés Derecskén